kontakt

hitta hit

Adress
Storgatan 49 582 28 Linköping

Parkering
I anslutning till hotellet finns ett stort allmänt garage med många parkeringsplatser och direktingång till hotellet.

Buss
Lättast är att söka på ostgotatrafiken.se där du även kan köpa din biljett. Buss nr 3, 6 och 232 stannar 15 meter från hotellet med busshållplats åt båda håll.

Tåg
Kommer du med tåg till Linköpings centralstation tar det ca 15 minuter att promenera till hotellet.

Taxi
Det finns flera olika taxibolag att välja mellan och du kan lätt hitta en ledig taxi utanför flygplatsen och tågstationen. Vi har avtal med 013 Taxi som endast har miljöbilar. Hos dem får du förmånliga priser om du är gäst hos oss. Ring 013 – 30 30 13. Om möjligt, välj en el-driven taxi för mindre klimatpåverkan.

om oss

Best Western and hotel Linköping är ett stadshotell i centrala Linköping. Best Western Hotels & Resorts hotell är privatägda. Best Western and hotel Linköping ingår i koncernen Sleepingfox Hotel Group AB som ägs av Lars-Jerker Molin, Johan Kukacka samt Jonas Westring. Sleepingfox Hotel Group har sex hotell i Sverige.

Sleepingfox Hotels – personliga hotell för moderna människor

”Vår affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.”

vårt miljöarbete – green key

Vi är miljömärkta med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen. Att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key betyder att du väljer att bo på ett hotell som tar ansvar och som klarat Green Keys hårda miljökrav. Syftet med Green Key är att bidra till arbetet för en hållbar konsumtion. Visionen är att kommande generationer har minst lika goda förutsättningar att tillgodose sina behov som vi har idag. Vi bryr oss om miljön och din bekvämlighet. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om vårt miljöarbete

Visselblåsning

Läs mer och rapportera information om allvarliga missförhållanden här

Jobba hos oss!

Se våra lediga tjänster här

 

"Otrolig personal, trevligaste och mest hjälpsamma personal jag stött på! Bra frukost, riktigt fräsch. Hur bra om helst!!"
— Booking

"Bra och fräscht hotell, enkla men funktionella rum med sköna sängar, tysta rum, bra frukost och en bra lounge för den som vill bränna av lite jobb i en lugn miljö "
— Joakim, Google review

"Mjuk säng, stor smart-tv med streamingappar, svalt i rummet, fräscht hotell. God frukost, fint inredd restaurang. Trevlig personal. Nära rekreationsområden."
— Anne, Facebook

Vi som arbetar här

Hotelldirektör
Sabina Orrefjord
sabina.orrefjord@
andhotel.se

013-327 27 04

Receptionschef
Henrik Diamant
henrik.diamant@
andhotel.se

013-327 27 00

Food & beverage manager
Jenny Lilja
jenny.lilja@
andhotel.se

013-327 27 05